Syyskauden startti lähestyy, tervetuloa mukaan harrastetoimintaamme!

31.7.2024

Voimistelun iloa, taitoa ja tasapainoa. Aloita hauska ja innostava harrastus Pyrkivä Gymnasticsissä!

Telinevoimistelu on monipuolista liikuntaa, jonka voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa; laji kehittää mm. ketteryyttä, liiketajua ja tasapainoa. Viikottaisissa harjoituksissa lapsi oppii myös sinnikkyyttä, ryhmässä toimimista ja muiden huomioimista; taitoja joista on hyötyä läpi elämän.

Voimistelukoulu- ja harrasteryhmien lähtökohtana on, että voimistelun tulee olla leikinomaista, hauskaa ja turvallista. Sen pitää antaa onnistumisen elämyksiä jokaiselle, fyysisistä edellytyksistä riippumatta. Harrastuksen tavoitteena on saada lapsi tai nuori tunnistamaan omat vahvuutensa, innostumaan liikunnasta ja löytämään itsellensä paras tapa liikkua.
 

Ilmoittautuminen syyskauden 2024 alkeis- ja harrasteryhmiin on nyt käynnissä! Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa lajia kaksi kertaa ilman sitoutumista. Mikäli laji ei tämän jälkeen tunnu omalta, ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta. Tutustu harrastetoimintaamme sekä harrastevoimistelun ryhmätarjontaan ja harjoitusaikatauluihin linkkien kautta.

Ilmoittaudu mukaan seuramme toimintaan TÄSTÄ

Lisätietoja ja apua sopivan ryhmän valintaan saat seurakoordinaattoriltamme pyrkiva.gymnastics@gmail.com tai 045-6056685