Kisakausi avattiin menestyksekkäästi kotisalilla 4.-6.10. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

14.10.2024

Syksyn 2024 kisakausi avattiin onnistuneesti Pyrkivä Gymnasticsin omissa kotikisoissa 4.-6.10. Mukaan oli ilmoittautunut yli 500 voimistelijaa, lisäksi Alfassa nähtiin paljon valmentajia ja tuomareita sekä suuri määrä upeita, kovaäänisiä kannattajia!

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja erityisesti niille, jotka omalla panoksellaan mahdollistivat tämänkin hienon urheilutapahtuman toteutumisen!

Talkooväki onnistui tapahtumassa upeasti, mutta parastaan näyttivät myös järjestävän seuran voimistelijat;

B-luokan nuoremmissa Nella Lehtonen taituroi korkeimman pistekategorian pisteet (VII) ja nappasi upeasti kilpailusta pronssia! Järjestävän seuran hienoa panosta täydensivät 6. sijalla Inna Laaksonen, 7. sijalla Hulda Harju, 9. sijalla Linnea Granath ja 10. sijalla Sofia Joutsa. Lisäksi B-luokan nuorempien kilpailussa loistivat voimistelijamme Emma Vuorsalo, Lumi Haavisto, Emmi Hyttinen, Emma Huldén, Mette Keskitalo ja Mila Küp.

B-luokan vanhemmissa saavutettiin myös hieno kolmas sija, kun Aini Keränen sai kaulaansa pronssisen mitalin. Iida Pomrén oli hienosti neliottelun 5., Sofia Lankinen 7. ja Olivia Hurme 10. Kilpailussa edustivat myös voimistelijamme Venla Vuorinen, Venla Heikkilä, Isla Honkanen, Aamu Kallio, Lilian Mikkola, Iitu Sainio, Vilja Arola, Liina Hoikkala sekä Janni Latokylä.

C-luokassa Siiri Kuusela nappasi upeasti nuorempien kilpailun kultaa! Pinja Skog nousi tyylikkäästi sijalle 8 ja Aava Kiviniemi voimisteli yhdeksänneksi. Lisäksi kilpailussa taituroivat Claudia Mattsson, Mila Meriläinen, Pihla Salmela, Essi Suomi, Miana Harmanen ja Aida-Elma Tammila.

C-luokan vanhemmissa Tiitu Eerola voimisteli upeasti kilpailun voittoon, ja Eerika Leskinen toi Pyrkivä Gymnasticsille kaksoisvoiton nappaamalla kisasta hopeaa. Kia Nieminen oli hienosti seitsemäs. Kilpailussa nähtiin myös voimistelijamme Ida Correia Noca, Helka Kivi, Sylvia Seppälä, Ilona Suvanto, Sara Takarautio, Maria Cristea, Sonja Hakamäki, Iida Hämäläinen, Miina Mäkitalo, Hilla Takatupa, Eevi Aaltonen, Elli Aarrekorpi ja Giulia Sabbatini

D-luokassa sekä nuorempien että vanhempien voitto jäi järjestävään seuraan. Nuoremmissa Sofia Laurila nappasti upeasti kultaa VII kategorian pisteillä, vanhemmissa kultaisen mitalin sai kaulaansa Ilona Salokannel. Vanhempien kilpailussa Manteli Kuusisto nousi hienosti viidennelle sijalle. D-luokassa edustivat myös nuoremmissa Lilja Moisio sekä Iida Urponen, ja vanhemmissa Lauha Korhonen, Fiona Sundell ja Aina Rauhansuu.

E-luokassa nähtiin tyylikäs kahden voimistelijan edustus. Elina Immonen nousi hienosti neliottelun sijalle 17. pisteillä 40,250 ja Inna Silanterä voimisteli pisteillä 38,200 sijalle 28.

F-luokan nuoremmissa voimistelijamme nousivat lähelle kärkeä; Olivia Uutela oli hienosti paras pyrkiväläinen sijalla 6 (42,100). Luna Sinisalo keräsi kasaan pisteet 41,400 ja voimisteli sijalle 9. Myy Virtanen oli kisan kymmenes (40,950), Amanda Aalto 13. (39,850) ja Cecilia Iljamo 16. (38,800). Telinekohtaisissa kilpailuissa Lunalle upeasti nojapuiden hopeaa!

F-luokan vanhemmissa Pyrkivän Gymnasticsin Mona Nylund nousi tyylikkäästi kilpailun voittoon kokonaispisteillä 42,850! Mette Lindroos taituroi upeasti pisteillä 41,200 neliottelun sijalle 7. Telinekohtaisissa kilpailuissa Monalle nojapuiden kultaa ja puomin hopeaa, ja Metelle hienosti permannon kultaa.

G-luokasta järjestävälle seuralle upeasti kaksi neliottelumitalia; Miisa Kuukasjärvelle kultaa pistein 43,600 ja Silja Korhoselle pronssia pisteillä 42,150. Silja nappasi telinekohtaisissa kilpailuissa hypyn pronssia, ja Miisa tyylikkäästi sekä nojapuiden että puomin kultaa.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Peppi Heikkinen voimisteli hienosti neliottelun sijalle 7. Pepille ottelusta pisteet 31,100. Ilona Olenius voimisteli kilpailussa kolmella telineellä, ja keräsi kasaan pisteet 23,900.

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Stiina Nikkola nousi ylivoimaiseen voittoon, ja nappasi pisteillä 49,700 paitsi neliottelun kultaa, myös oikeuden nousta seuraavaan kilpailuluokkaan. Lämpimät onnittelut Stiinalle! 2. luokan kilpailussa edustivat upeasti myös kuudenneksi taituroinut Helka Haanpää (44,600), sijalle 12. noussut Milla Nurmikko (41,400) ja sijalle 16 voimistellut Hasania Bakkar (33,000). Telinekohtaisissa kilpailuissa Stiinalle hypyn ja nojapuiden kultaa sekä puomin hopeaa, ja Hasanialle hypyn pronssia.

Pyrkiväläisiä nähtiin myös lauantai-illan tyttöjen näyttökilpailussa. Stiina Nikkola voimisteli hienosti sijalle 6 ja saavutti kilpailuissa pisteet 41,050. Seuran toinen edustaja Milla Nurmikko osallistui ensimmäisiin näyttökilpailuihinsa, ja oli pisteillä 40,350 hienosti kisan 12.

Pyrkivä Gymnastics menestyi myös pakollisten luokkien seurakilpailuissa: B-joukkue saavutti hopeaa, C-joukkue kultaa ja D-joukkue kultaa!

Starassa nähtiin hieno joukko kilpauran alkutaipaleella olevia voimistelijoita. Starassa esiintyivät rohkeat ja taitavat voimistelijamme Auni, Frida, Mette, Saaga, Velma, Venla, Aada, Elise, Inna, Isabella, Minea, Oona, Sofia, Anna, Vivien, Minja, Enni, Iitu, Juli, Hilja, Ronja, Kiira, Senni ja Sofia!

Valtavasti onnea kaikille kilpailuissa menestyneille ja onnistuneille! Onnea myös upealle valmennustiimillemme <3 Tästä on hyvä jatkaa kohti alkavaa kisakautta!